Öne Çıkanlar ümmet ankara daki patlama yalan yazan tarih utansın ali karahasanoğlu bizim ölüm fermanımızdı!

Zalimler kaybedecek

Zalimler kaybedecek

 Her yer katillerle ve onların hamileri ile doldu. Ülkeleri işgal ederek savaşlar çıkardılar, bölgemizi kan gölüne çevirdiler. İnsanlar yaşayacak yer arıyor panik halinde. Böyle bir ortamda kaosların bir numaralı suçluları, mültecilere güya şefkat gösteriyorlar. Bize "Kapınıza dayananı alın" diye baskı yapıyorlar. İnsanlıktan uzak mahluklar, bizi insanlığa davet ediyorlar. Kendi kapılarına dayanmak isteyenleri denizde botlarını batırarak öldürüyorlar.
Tel örgülere elektrik verip duvarlar örüyorlar.

Tekmeliyorlar, copluyorlar.
Sokaklarda sopalarla mülteci kovalıyorlar.
Ahlaksızca "Mültecilere kapınızı açın" diye Ankara'ya çağrılar yapıyorlar. Aylanlar ölünce hep birlikte ağlıyorlar, aradan zaman geçince karikatürünü çizip, ölmüş sabihi "TACİZCİ" gösteriyorlar. İkiyüzlü, şeref ve haysiyetten yoksun bir BATI var karşımızda.
Her daim bize insan hakları dersleri veriyorlar. Ölümden kaçanlara "Gelme" diyerek silah doğrultuyorlar, masraf olarak nişan yüzüklerine kadar almak için yasa tasarıları hazırlıyorlar.

Bütün dünyayı "TERÖR ÖRGÜTLERİ "ne karşı omuz omuza mücadele vermeye çağırıyorlar.
Ama gelin görün ki, terörist ilan ettikleri örgütleri BATI'da her yerde, her sokakta ağırlıyorlar. Terör örgütlerine leblebi gibi dernekler kurdurup, haraç toplamalarına, teröristlere milyarlarca dolar aktarmalarına çanak tutuyorlar. Paraya boğup borç batağına soktukları Yunanistan'a emir verip, Türkiye'ye saldıracak teröristler için eğitim kampları kurduruyorlar.

Terör örgütlerinin liderlerini, Sabancı'nın katilleri için özel korumalar tahsis ediyorlar. Teröristlere gözü gibi bakıyorlar. Kandil'dekilere "TERÖRİST" diye bağırıyorlar, dağdan inip Kobani'ye geçene "Aslanım" diyerek sarılıyor, kahraman ilan ediyorlar.
Teröristlere silah yağdırıp, terörle mücadele özel temsilcilerine törenle plaket verilmesini sağlıyorlar. Hiç utanmadan terörle mücadele özel temsilcilerini teröristin ayağına ziyarete gönderip, "Dünya umurumuzda değil" diye avaz avaz bağırıyorlar. DAEŞ'i kuruyorlar, hep birlikte içine çörekleniyor, terör örgütünü kullanarak, dehşet salarak, bölgeyi kan gölüne çevirerek haritalar çiziyorlar.

Kurdukları terörist örgüte karşı bir başka terör örgütü PKK ile anlaşarak savaştırıyor, bölgede kazanımlar elde etmek için katillerden medet umuyorlar. Harvard Üniversitelerinde akademisyenlerine "DAEŞ ile de anlaşsak ne kaybederiz" sorusunu tartıştırıyorlar. "Esad gitmeli" diyorlar, 400 bin kişinin katilini telefonla arayarak yılbaşını kutluyorlar. "Rusya bölgeden çekilsin" diyerek manşetlere malzeme veriyorlar, Moskova ile oturup çaykahve içerek haritalar çiziyorlar. "DAEŞ'e saldırıyoruz" diyorlar, bölgede ne kadar kadın, çocuk, bebe varsa öldürüyorlar.

Kobani'deki PKK'ya silah yağdırıp, Kandil'e yığınak yaptırıyorlar, utanmadan "Nereden çıkıyor bu silahlar. Biz vermedik, sadece mermi gönderdik" diyerek aklımızla alay ediyorlar. PKK'nın Kobani ayağından TERÖRİST kara ordusu kurup, komutanları oldukları Kandil'e "DUR" diyemiyorlar. Bize "Müttefikiz" diyorlar, gidip PKK ile ittifak yapıyorlar. Gazete manşetlerinde "Türkiye'de Suriyeli çocuklar çalıştırıyorlar" diye yangın yapıp dünyayı ayağa kaldırıyorlar. Sahipleri oldukları Kandil'in anaların elinden çalıp kaçırdığı, eline zorla silah tutuşturup ölüme gönderdiği binlerce ÇOCUĞU görüyorlar ama KÖR taklidi yapıyorlar. "Çocuklar kaçırılmasın, maça gelsin" diye tek pankart açtırmıyorlar.

DHKP-C'yi Berlin'den yönetiyorlar, tüm ateist ve Marksist örgütleri Kandil ile birleştirip, Müslüman Kürt halkı üzerine salıp dinsiz bir devlet kurmaya çalışan KAPİTALİSTLER olarak karşımızda hayasızca sırıtıyorlar. Her tarafımız sahtekar çakallarla, leş arayan akbabalarla çevrilmiş durumda. Türkiye hem kendini, hem ölümden kaçan milyonları, hem de İnsanlığı koruyor. "Benim teröristim iyi, senin teröristin kötü olmaz" diyerek "Bir gün ittifaklar yaptığınız terör uşakları sizi de vuracak" diyerek tüm dünyayı uyarıyor.

İngiltere parlamento binası girişinde yer alan "Ebedi düşman yoktur ebedi çıkar vardır" yazısı bugün teröristlerle kucak kucağa oturma olarak karşımıza çıkıyor. Zalimler çıkarları için katillerle ittifaklar kuruyor. Kim ne yaparsa yapsın, kim katilleri insanlığın üzerine sürerse sürsün İLAHİ ADALET mutlaka yerini bulacak. Mazlumların ahı 7 kat göklere yükseldi. Terörü ÇIKAR edinenler mutlaka kaybedecek.

Bekir Hazar/Takvim 11 Şubat 2016

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.