Öne Çıkanlar ümmet Sadık Yalsızuçanlar MI5 ankara daki patlama Armagedon

Sekiz bin yabancı asker, terör örgütü Pyd'ye katıldı

Sekiz  bin yabancı  asker, terör örgütü Pyd'ye  katıldı

Terör örgütü PKK'nın arkasındaki küresel güç kendisini gizlemedi. ABD ile kanlı örgüt arasındaki kirli bağ, Suriye'de deşifre edildi.

Türkiye'nin "PKK ile PYD terör örgütüdür" açıklamalarını dikkate almayan Beyaz Saray, PKK'nın Suriye kolu PYD'ye her türlü desteği verdi. ABD silahları, havadan ve karadan PYD güçlerine gitti.

Amerikan yapımı silahlar, PKK aracılığıyla Sur ve Cizre'ye gönderildi. Güvenlik güçlerinin süpürme operasyonlarıyla ele geçirilen silahlar, kirli tezgahı deşifre etti. Ancak ABD, Türkiye'ye rağmen terör estirmekten vazgeçmedi.

YABANCI KESKİN NİŞANCILAR

Başkan Barack Obama'nın DAEŞ ile Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk, Kobani'ye giderek, kendisini Rojava Ordusu Komutanı olarak tanıtan PKK'lı terörist Polat Can ile bir araya geldi.

Kandil'de eğitilip Türkiye'deki terör saldırılarında bizzat yer alan PKK'lı terörist Can'ın elinden plaket alan McGurk objektiflere gülümsedi. Ankara'dan tepki gecikmedi. Türkiye, ABD'ye "Tarafını seç" diye rest çekti. ABD'den ise "PKK ile YPG arasında fark var" yanıtı geldi! Gözler PKK'nın Suriye'deki askeri kanadı PYD'ye çevrildi.

Terör örgütü PYD'nin içinde 8 bin yabancı askerin olduğu tespit edildi. Bu askerlerin çoğunun ABD uyruklu ve ABD ordusunda görev almış kişilerden oluştuğu kaydedildi. Çoğu ABD'li olmak üzere, İngiliz, Fransız ve İsrailli askerlerin, teröristlere silah eğitimi verdiği öğrenildi.

Keskin nişancılık eğitimi alan PKK'lı teröristlerin Sur ve Cizre'ye gönderildiği iddia edildi. Diyarbakır Sur'daki operasyonlarda güvenlik güçlerine ateş eden teröristler arasındaki yabancı keskin nişancılar ise Amerikan işi olarak hafızalarda yer etti.

PYD güçlerine katılan yabancı askerlerin çoğunun ABD, Belçika, Fransa, Almanya ve İsrail uyruklu oldukları belirtiliyor.

Kendisini PYD'nin Rojava sorumlusu olarak tanıtan PKK'lı terörist Polat Can, McGurk'a plaket verdi. ABD'li temsilcinin, PKK ve PYD'ye gönderilen silahları organize ettiği öğrenildi.

TAKVİM 

Anahtar Kelimeler:
PkkPydYabancı Askerler
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.